Scroll To Top
News Trending
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Person Of Interest izlenir mi ?

Person Of Interest

Person Of Interest

Tür: Dram - Aksiyon - Gizem

İMDB Puanı : 8,4

Oyuncuları: Jim Caviezel , Kevin Chapman , Michael Emerson , Taraji P. Henson , Amy Acker

Person Of interest izlenir mi ? Başlanır Mı ? Yabancı dizilerin çoğu Türk dizilerinden çok daha iyi olduğunu sizde benim gibi artık kabul etmişsinizdir.Bunlardan Biri de Person Of interest.

Yeni bir diziyi bitirdikten sonra hangi diziye başlamalıyım diye kararsızlık içerisinde buluyor insan kendisini.Ama benim tercihlerimi beğeneceğinizi temenni ediyorum ve objektif olarak yorumlarımı aktaracağım

Öncelikle kaba taslak dizinin konusuna değinmek istiyorum sonrasında düşüncelerimi sizinle paylaşacağım.Başrol oyuncularından biri olan Mr. Finch yıllar öncesinde bir yapay zeka oluşturur.Tamamen bilgisayar komutlarıyla çalışan ancak tüm kameralara erişim sağlayabilen bir yapay zeka.Bir insan gibi ona ne yapması gerektiğini öğretir ve suçluları , cinayetleri önceden sezerek Mr. Finch 'e numara şeklinde telefon kulübesinden iletir.Kendisine bir ekip kurarak cinayetlerin engellenmesini sağlarlar.


person of interest oyuncuları
Person of Interst Ekibi

Yorum: Her ne kadar güzel bir dizi olsa da bazı zamanlar sıkabiliyor.İyi yanı ise bir sonraki bölümde bunu telafi edebiliyor.Dizide konu her bölümde farklı bir numaranın peşinden giderler.Hep aynı döngü içerisinde ilerleyen bir dizi.Kötü yanı ise arka planda ilerleyen kendi aralarındaki ayrı bir konu çok yavaş ilerliyor.Yani hep suçluların peşinde koşmaktansa kendi aralarındaki yaşantıları çok yavaş ilerleyip sadece her bölümde suçlu yakalamaktan çıkamamış bir dizi.

Sonuç: Peş peşe bölümleri izlemeyecek seniz izlenecek bir dizi.

Tavsiye: Bu diziye kadar çok dizi var ama izlenir.

Değer: 10/6

Share This:

No Comment to " Person Of Interest izlenir mi ? "